Førstehjælp

Livet er ikke til at forudse. Men du kan forberede dig på de ting, der kan ske. Derfor vil Jysk Pension gerne hjælpe virksomheder med at få stablet et førstehjælpskursus på benene. Vi har samarbejdspartnere, der udbyder kurser, som gør jeres medarbejdere klar til at handle, hvis uheldet skulle være ude.

Hjertestarter ZOLL AED Plus:

  • ZOLL EAD Plus er den eneste hjertestarter med indbygget REAL CPR Help®, som måler og registrerer, hvordan du giver hjertemassage - og som giver dig feedback, så du gør det rigtigt.
  • Et unikt grafisk og brugervenligt design, har gjort ZOLL AED Plus til en af de mest foretrukne hjertestartere på markedet.
  • Vedligehold er begrænset til nye elektroder og batterier hver femte år i standby-tilstand. Dette gør det nemt og billigt at vedligeholde hjertestarteren.
  • ZOLL hjertestartere anbefales af Hjerteforeningen og efterlever samtidig Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer. Ved køb af ZOLL AED Plus hjertestarter, er du med til at støtte Hjerteforeningen i deres videre forskning i hjertekarsygdomme.

> Red liv med hjertestarter

  • Som noget nyt tilbyder vi vores kunder at kunne købe en hjertestarter via vores indkøbsaftale med Medidyne. Skriv en mail til os og få uddybende materiale.

> Skriv til os og få information om køb af hjertestarter 

Førstehjælpskursus

Hjertevagt tilbyder førstehjælpskurser, der giver dig den fornødne viden, der kan være med til at redde liv. Kurserne er modulopbygget og kan tilpasses den enkelte virksomhed.

På hjertevagt.dk finder du desuden mere information om ZOLL AED Plus, videoer med ZOLL AED Plus i brug samt historier fra overlevende, der er blevet genoplivet med en ZOLL AED Plus hjertestarter.

ZOLL er det sikre valg og anvendes af førende hospitaler, organisationer og virksomheder i Danmark.

Afkast top 3 - en måned

'Mere til dig'

Skandia tilbyder innovative pensions- og sundhedsløsninger til medarbejdere i danske virksomheder.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og lægger vægt på, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder.

For som vi siger - 'mere til dig'.