Få ekstra luft i økonomien med en SeniorPlan

Få overblik over hvordan økonomien ser ud, når din arbejdsindtægt stopper.

Har I brug for hjælp til at lægge det store økonomiske puslespil over, hvordan jeres økonomi ser ud, den dag I stopper med at arbejde? Så vil vi rigtig gerne hjælpe jer!

Er du firmapensionskunde i Jysk Pension, og er du i alderen 55+, så tilbyder vi at lave en skræddersyet SeniorPlan til dig og din eventuelle ægtefælle/samlever.

Få økonomiske fordele med en SeniorPlan

 • Få det helt store overblik over økonomien i seniortilværelsen, da den skræddersyede SeniorPlan udarbejdes samlet for både dig og din ægtefælle/samlever
 • Jeres pensionsudbetalinger planlægges og optimeres med hensyntagen til modregninger i offentlige ydelser
 • Typisk findes der 100.000 - 400.000 kr. ekstra til pensionstilværelsen ved at planlægge udbetalingerne i den rigtige rækkefølge
 • Friværdi i bolig og fritidshus kan indregnes i SeniorPlanen
 • Er du selvstændig, kan virksomheden tænkes ind i beregningerne
 • SeniorPlanen giver overblik over de arvemæssige forhold, så I ved, hvem jeres penge tilfalder, hvis I ikke selv når at bruge dem

Book tid til seniorrådgivning

Vi afholder seniorrådgivningsmøder i Jylland og på Sjælland. Er du gift eller samlevende, opfordrer vi til, at din ægtefælle/samlever også deltager på mødet. Så kan I sammen få sat både ord og tal på jeres forventninger til fremtiden, og I kan få hjælp til at lægge en fælles plan for, hvordan I når derhen.

Seniorrådgivning Sjælland

Ønsker du et seniorrådgivningsmøde på Sjælland, bedes du sende en mail til cot@jyskpension.dk for at aftale nærmere omkring mødetidspunkt. Du bedes medsende dine kontaktoplysninger.

Seniorrådgivning Jylland

Seniorrådgivningsmøderne i Jylland foregår i Aalborg og Aarhus og er fastlagt på bestemte datoer med starttidspunkt kl. 9:00, kl. 11:30 og kl. 14:00.

Ønsker du et seniorrådgivningsmøde i Jylland, bedes du sende en mail til cot@jyskpension.dk. Du bedes medsende kontaktoplysninger samt evt. ønske til mødedato. Tilmeldingen skal ske senest tre uger før mødet ønskes. 

Seniorrådgivning i Aalborg

 • Tirsdag d. 12. februar 2019
 • Torsdag d. 21. februar 2019
 • Torsdag d. 14. marts 2019 - Fuldt booket
 • Tirsdag d. 19. marts 2019
 • Tirsdag d. 7. maj 2019
 • Torsdag d. 23. maj 2019

Seniorrådgivning i Aarhus

 • Torsdag d. 14. februar 2019
 • Tirsdag d. 5. marts 2019
 • Torsdag d. 28. marts 2019
 • Tirsdag d. 14. maj 2019

Pris

Et seniormøde med udarbejdelse af en skræddersyet SeniorPlan koster 5.000 kr., og pengene afregnes direkte fra din pensionsordning i Skandia. Det betyder, at du ikke skal have penge op af din egen lomme. Er den samlede gevinst for dig og din ægtefælle/samlever under 50.000 kr., så er seniorrådgivningen GRATIS. 

Vores kunder er meget tilfredse

"Seniorrådgivningen var meget informativ og meget nøgtern og tog de inputs ind, som vi havde. Så det var virkelig godt. Det giver et overblik på et forståeligt sprog"
- Michael Tollund Nielsen, projektleder IP Vision A/S

"Det var super. Der var mange ting, man ikke havde tænkt på, hvad der fandtes af muligheder, og man fik vendt ens fremtidsliv. Jeg synes, at det var rigtig godt"
- Grethe Falkesgaard Hansen, regnskabschef Peter Larsen Kaffe A/S

"Rådgivningen har været yderst perfekt. Jeg synes, at vi har fået en rigtig god rådgivning. Rådgiveren var meget velforberedt. Han havde nemt ved at sætte sig ind i vores situation, og vi fik en god dialog om muligheder og de ting, man ligesom også skulle huske at tage med ind i betragtningen udover selve pensionen. Jeg synes, at vi har fået et rigtig godt overblik"
- Bjarne Bang, regnskabschef Fletco Tæpper A/S

"Det var godt fordi, at man fik afdækket, hvad et er, man skal forholde sig til den dag, hvor man ikke længere skal være på arbejdsmarkedet. Og jo også at man har ægtefællen med sådan, at man ser det her i et samlet billede. Man får rettet fokus ind på og bliver gjort opmærksom på, hvad det er for nogle forhold, som man skal tage stilling til. Hvad man skal tage stilling til nu, og hvad man skal tage stilling til hen ad vejen"
- Troels Sandfeld Porse, indkøbschef Jydsk Værktøj A/S

Afkast top 3 - en måned