Referencer

 

Color Hotel Skagen:

Vi valgte Jysk pension, fordi de kunne tilbyde os en bedre ordning end den vi havde og fordi Jysk Pension ofte er i Skagen. Det gør det nemmere for medarbejderne, hvis de har brug for rådgivning

s360

Hos s360 har vi i længere tid haft et samarbejde med Jysk Pension. Jysk Pension rådgiver og hjælper medarbejderne hos s360 med pensionsløsninger på yderst tilfredsstillende vis. 

Vi er utroligt glade for at samarbejde med Jysk Pension og håber samarbejdet bliver ved længe fremover.

Jakob Vedel
CEO 

> s360

Mogens Daarbak A/S:

Hos Mogens Daarbak oplever vi Jysk Pension som et seriøst firma med et godt setup, som løbende tilpasses virkeligheden. De giver professionel rådgivning til vores virksomhed, og den enkelte medarbejder får personlig og seriøs vejledning. Samtidig sørger Jysk Pension for, at en sag følges til døren.

> Hør Lars Alkemade fra Mogens Daarbak fortælle om samarbejdet med Jysk Pension

Markman:

Vi foretrækker Jysk Pension fordi de har speciale i pension og håndterer det professionelt. Det er for os vigtigt med den tætte kontakt mellem os og Jysk Pensions rådgivere.

> Hør Kamilla Skalkhøj Oest fra Markman fortælle om samarbejdet med Jysk Pension

Praktiserende Fysioterapeuter:

Det økonomiske i aftalen er selvfølgelig et stort plus, men samarbejdet med Jysk Pension har gledet let, de er fleksible og kommer gerne til klinikken i dagtimerne, hvor man skulle have et hul i kalenderen og mødet tog ikke mere end en time. Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Jysk Pension, hvor jeg fik en yderst kompetent og professionel rådgivning.

Randers Kød Engros:

Randers Kød Engros valgte i efteråret 2011 at skifte pensionsselskab. Hele processen med overførslen til Skandia og rådgivning af vores ansatte samt efterfølgende opfølgning har på alle måder levet op til vores forventninger. Det har derudover været let at konmme i kontakt med den faste rådgiver hos Jysk Pension, der samtidig er yderst kompetent og altid står til rådighed såvel telefonisk som ved personlig kontakt, når vi har haft behov for det. Vi har således ikke haft grund til at fortryde skiftet af pensionsselskab og samarbejdet med Jysk Pension.

Trescal:

Trescal engagerede sig tilbage i 2010 med Jysk Pension, da vi fik et tilbud præsenteret fra Jysk Pension, som vi som ledelse, ikke følte vi kunne sige nej til på vegne af vore medarbejdere.
Pension handler i vores ledelsesbillede meget om at opnå den korrekte forsikringsdækning som individ og sidst men ikke mindst for medarbejderne at få hensat opsparede midler til brug på ens ældre dage.
Det kræver konkurrencedygtige priser og produkter. Vi følte som ledelse, at Jysk Pension varetog begge områder ganske godt i deres tilbud for tre år siden.
Jysk Pension har vist at være en god og serviceminded samarbejdspartner, som i mine øjne står på mål for en god pensionsløsning til vore medarbejdere på et pensionsmarked, hvor der er rift om kunderne.

Gades Møbelcenter:

Hos Jysk Pension oplever vi en høj grad af nærvær, hvilket gør, at vi nemt kommer i kontakt med den relevante rådgiver, og får et hurtigt og kompetent svar på vores forespørgsel. Jysk Pension er endvidere gode til at informere medarbejderne om relevante problemstillinger. At vi har fået lavere omkostninger på forsikringsdelen og højere afkast på opsparingen - gør heller ikke noget.

M-tec Production:

Da vi sidste år besluttede at flytte vore forsikringer fra vor daværende leverandør til Jysk Pension, var det efter hjemtagelse af tilbud fra flere forskellige udbydere.

Valget faldt til fordel for Jysk Pension, idet de havde noget let overskueligt materiale at tage stilling ud fra, gode betingelser og var lette at kommunikere med. 

Vi har nu arbejdet sammen i godt et år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi er i tæt dialog med vore kontakter hos Jysk Pension og får altid hurtig tilbagemelding på spørgsmål vi stiller. Er der større generelle ændringer i betingelser eller lovgivning, stiller de gerne op til et møde i virksomheden, hvor alle medarbejdere / ledelse bliver orienteret, i et sprog som alle kan forstå.

Vi kan derfor kun anbefale et samarbejde med Jysk Pension

Afkast top 3 - en måned

'Mere til dig'

Skandia tilbyder innovative pensions- og sundhedsløsninger til medarbejdere i danske virksomheder.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og lægger vægt på, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder.

For som vi siger - 'mere til dig'.