Referencer

 

Berner

Hvorfor vælge Jysk Pension / Skandia?

Vi havde i mange år, haft det samme pensionsselskab, og i 2011 fandt vi, at tiden var inde til at finde ud af hvad andre pensionsselskaber kunne tilbyde. Vi fik tilbud fra flere af de markedsførende pensionsselskaber, og vi var derfor slet ikke i tvivl, da vi skulle sætte vores underskrift på aftalen med
Jysk Pension.

Hvorfor faldt vores valg på Jysk Pension:

  • Seriøs gennemgang af hele aftalen, ingen "smarte" svar.

  • Vores medarbejdere fik højere dækninger på dødsfald.

  • Vores medarbejdere fik højere dækninger på tab af erhvervsevne.

  • Højere dækninger og samtidig flere penge til opsparing.

  • Lav omkostningsprocent

Vi har nu siden 2012, haft Jysk Pension, og har de så indfriet,
det de lovede?

Ja, de har til fulde levet op til vores forventninger. Vi har vores egen rådgiver fra Jysk Pension, som kommer over på vores adresse, når der tiltræder en ny medarbejder.

Nye medarbejdere får en gennemgang af vores aftale + en uddybende personlig gennemgang af lige netop hans/hendes personlige forhold med hensyn til pension, dødsfaldsdækning osv. Alt bliver forklaret, og det på en måde, og i et sprog som vi kan forstå. Vi kommer jo ikke uden om, at det med pension er en smule "langhåret" for de fleste andre end pensionsrådgivere.

Mange af vores medarbejdere sir' efter mødet med rådgiver:

"Sådan har jeg aldrig fået det forklaret før, nu forstår jeg det, og hvor det rart, at han ikke prøve at sælge mig noget."

Hvert år får vi tilbud om individuel gennemgang af vores pension, men ellers er vi altid velkomne til at ringe eller maile til vores rådgiver i Jysk Pension, og altid får vi et hurtigt og seriøst svar.

Det er ikke kun pension:

Udover løbende professionel rådgivning, bliver vores medarbejdere inviteret til forskellige sociale events og det sidste, vi er blevet tilbudt, er et Sundhedsprogram, som består af seks programmer:

Mindre stress - bedre humør - bedre hverdag - rygestop - drik mindre - lidt sundere, og vi glæder os til at komme i gang med et eller flere af programmerne, og det bedste er, at hver medarbejder, personligt selv vælger et eller flere af programmerne.

Vi kan kun anbefale, Jysk Pension til andre som påtænker at skifte pensions-leverandør. Vi er i hvert fald sikre på, at vi også i årene frem har en seriøs og professionel samarbejdspartner i Jysk Pension 

Color Hotel Skagen:

Vi valgte Jysk pension, fordi de kunne tilbyde os en bedre ordning end den vi havde og fordi Jysk Pension ofte er i Skagen. Det gør det nemmere for medarbejderne, hvis de har brug for rådgivning

s360

Hos s360 har vi i længere tid haft et samarbejde med Jysk Pension. Jysk Pension rådgiver og hjælper medarbejderne hos s360 med pensionsløsninger på yderst tilfredsstillende vis. 

Vi er utroligt glade for at samarbejde med Jysk Pension og håber samarbejdet bliver ved længe fremover.

Jakob Vedel
CEO 

> s360

Mogens Daarbak A/S:

Hos Mogens Daarbak oplever vi Jysk Pension som et seriøst firma med et godt setup, som løbende tilpasses virkeligheden. De giver professionel rådgivning til vores virksomhed, og den enkelte medarbejder får personlig og seriøs vejledning. Samtidig sørger Jysk Pension for, at en sag følges til døren.

> Hør Lars Alkemade fra Mogens Daarbak fortælle om samarbejdet med Jysk Pension

Markman:

Vi foretrækker Jysk Pension fordi de har speciale i pension og håndterer det professionelt. Det er for os vigtigt med den tætte kontakt mellem os og Jysk Pensions rådgivere.

> Hør Kamilla Skalkhøj Oest fra Markman fortælle om samarbejdet med Jysk Pension

Praktiserende Fysioterapeuter:

Det økonomiske i aftalen er selvfølgelig et stort plus, men samarbejdet med Jysk Pension har gledet let, de er fleksible og kommer gerne til klinikken i dagtimerne, hvor man skulle have et hul i kalenderen og mødet tog ikke mere end en time. Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med Jysk Pension, hvor jeg fik en yderst kompetent og professionel rådgivning.

Randers Kød Engros:

Randers Kød Engros valgte i efteråret 2011 at skifte pensionsselskab. Hele processen med overførslen til Skandia og rådgivning af vores ansatte samt efterfølgende opfølgning har på alle måder levet op til vores forventninger. Det har derudover været let at konmme i kontakt med den faste rådgiver hos Jysk Pension, der samtidig er yderst kompetent og altid står til rådighed såvel telefonisk som ved personlig kontakt, når vi har haft behov for det. Vi har således ikke haft grund til at fortryde skiftet af pensionsselskab og samarbejdet med Jysk Pension.

Trescal:

Trescal engagerede sig tilbage i 2010 med Jysk Pension, da vi fik et tilbud præsenteret fra Jysk Pension, som vi som ledelse, ikke følte vi kunne sige nej til på vegne af vore medarbejdere.
Pension handler i vores ledelsesbillede meget om at opnå den korrekte forsikringsdækning som individ og sidst men ikke mindst for medarbejderne at få hensat opsparede midler til brug på ens ældre dage.
Det kræver konkurrencedygtige priser og produkter. Vi følte som ledelse, at Jysk Pension varetog begge områder ganske godt i deres tilbud for tre år siden.
Jysk Pension har vist at være en god og serviceminded samarbejdspartner, som i mine øjne står på mål for en god pensionsløsning til vore medarbejdere på et pensionsmarked, hvor der er rift om kunderne.

Gades Møbelcenter:

Hos Jysk Pension oplever vi en høj grad af nærvær, hvilket gør, at vi nemt kommer i kontakt med den relevante rådgiver, og får et hurtigt og kompetent svar på vores forespørgsel. Jysk Pension er endvidere gode til at informere medarbejderne om relevante problemstillinger. At vi har fået lavere omkostninger på forsikringsdelen og højere afkast på opsparingen - gør heller ikke noget.

M-tec Production:

Da vi sidste år besluttede at flytte vore forsikringer fra vor daværende leverandør til Jysk Pension, var det efter hjemtagelse af tilbud fra flere forskellige udbydere.

Valget faldt til fordel for Jysk Pension, idet de havde noget let overskueligt materiale at tage stilling ud fra, gode betingelser og var lette at kommunikere med. 

Vi har nu arbejdet sammen i godt et år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi er i tæt dialog med vore kontakter hos Jysk Pension og får altid hurtig tilbagemelding på spørgsmål vi stiller. Er der større generelle ændringer i betingelser eller lovgivning, stiller de gerne op til et møde i virksomheden, hvor alle medarbejdere / ledelse bliver orienteret, i et sprog som alle kan forstå.

Vi kan derfor kun anbefale et samarbejde med Jysk Pension

Afkast top 3 - en måned

'Mere til dig'

Skandia tilbyder innovative pensions- og sundhedsløsninger til medarbejdere i danske virksomheder.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og lægger vægt på, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder.

For som vi siger - 'mere til dig'.