Saml din pension

Saml din pension - fordele og ulemper

Det kan være en fordel at samle pension i ét selskab. Det giver et bedre overblik, og du kan måske spare penge, når du ikke skal betale administrationsomkostninger i flere selskaber. Men det er ikke altid en fordel. Du kan fx have fordelagtige helbredsvilkår eller en god rente, som du ikke kan flytte med.

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan rådgive dig om, hvad det betyder for netop dig at samle dine pensioner.

Prisen for at samle dine pensioner

Der kan være omkostninger ved både at hæve en pensionsordning fra et selskab og ved at sætte den ind i et andet selskab. Det er forskelligt fra selskab til selskab, hvad det koster. Disse omkostninger kan dog blive tjent ind igen i det, du sparer til administration

  Flyt til Skandia Flyt fra Skandia Øvrige selskaber
Firmapension betjent af Skandia - pensionsordning via arbejdsgiver 0 kr. 1.524 kr. Kontakt det selskab, du vil flytte fra eller til og få oplyst deres pris.
Privat eller frivillig pensionsordning betjent af Skandia 0 kr. 1.524 kr. Kontakt det selskab, du vil flytte fra eller til og få oplyst deres pris.


> Depotoverførselsbilag

Afkast top 3 - en måned

'Mere til dig'

Skandia tilbyder innovative pensions- og sundhedsløsninger til medarbejdere i danske virksomheder.

Vi udvikler produkter af høj kvalitet og lægger vægt på, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder.

For som vi siger - 'mere til dig'.